Spanin Faydalari Nelerdir?


Spanin Faydalari Nelerdir?

Gündelik hayatta, hepimiz yogun çalisma programimiz nedeniyle zaman zaman farkli bir dünyaya kaçmak isteriz. Bu dünya, bazilari için bir tatil kaçamagi bazilari içinse dingin bir dinlenme olabilir. Böyle zamanlarda, tüm dis uyaranlari engellemek ve birkaç saat de olsa kendi bedenimiz üzerine yogunlasmakta son derece yarar var. Bunu size kisa zaman diliminde saglayacak aktivite de süphesiz spa olacaktir. Suyun iyilestirici gücünüi kullanan bir terapi yöntemi olan spa, pek çok faydasiyla size yogun, stresli dönemlerinizde kaybettiginiz huzuru yeniden kazandiracaktir.

 

Peki spanin faydalari nelerdir? Sakin ve dinlendirici bir atmosferde, yetenekli bir terapistin titiz dokunusu vücudumuzda fiziksel özelliklerin ötesinde faydalar saglar. Spa terapisi ile kendimizi çok ihtiyaç duydugumuz bir “ben” zamaninda simartip, sakinlestirip, rahatlatip, sarj edebilir ve yeniden enerji dolmak için kendimize bir alan yaratabiliriz.  

 

Spa terapisi, ortamin ambiyansi ve dinlendirici etkisi ile ruhunuza, aroma terapileri ve masaj teknikleri ile de bedeninize iyi gelir. Spa masajlarinda kullanilan aroma terapik yaglar ve tuz çesitleri ile vücut ölü derilerinden arinir ve kan dolasimi da hizlandirilarak vücuda zindelik kazandirilir. Ayni zamanda vücuttaki yaglarin atilmasina yardimci olarak sindirim sisteminin düzenli olarak çalismasini saglar. Tüm bu iyilesme süreci hem bedensel hem de ruhsal rahatlamayi saglar.

Siz de Bursa Dream Suit Spa’da Taylandli uzman terapistlerce uygulanan pek çok spa masaj tekniginden birini seçerek bedeninizi dinlendirmek için küçük bir mola vermek ister misiniz? Cevabiniz evetse hemen spa merkezimizi arayarak randevu alabilirsiniz.

 




Bursa Palas Hotel
Tahtakale Mahallesi, 20. Okul Sk. No:9,
Osmangazi/Bursa

info@dreamsutspa.com